Zermatt protects St. Bernadus Dog Against Photo Cruelty - Zermatt Beschermt St.Bernard Hond Tegen Foto Terreur
ST.BERNARD, MATTERHORN, BETAALD FOTO - NOOIT MEER
-
ST.BERNARD, MATTERHORN. PAID PHOTO - NEVER AGAIN.

Job Well Done Zermatt!!

Ik kan me voorstellen dat er niets leuker is dan met zo'n grote lobbes op de foto met de mooie Matterhorn op de achtergrond maar echt leuk is het voor die dieren natuurlijk niet om continue wat te moeten.

Gelukkig heeft de gemeente van Zermatt heeft afgelopen donderdag besloten dat het verboden wordt om tegen betaling toeristische foto's met de populaire St. Bernard hond te nemen, volgens berichten in de media.

De maatregel kwam nadat dierenrechten activisten hun bezorgdheid hadden geuit over de beproeving waar de honden mee werden geconfronteerd, die werden gedwongen om uren te poseren  zonder zich te  kunnen verplaatsen en zelfs soms met kinderen op hun rug.

De Zwitserse dier bescherming (SAP) vereniging feliciteerde de gemeente voor het nemen van de actie, de ATS news agency gemeld.

Enkele jaren geleden had organisatie al klachten ingediend ver de omstandigheden waarin de honden werden gehouden, zei ATS.

Door een einde te maken aan het gebruik om de honden te laten poseren met toeristen, bewijst de gemeente van Zermatt dat dat "het houdt van dieren", zei de SAP-groep.

#zermatt
#st.bernarddog
#sanbernardino

Reacties

Populaire posts van deze blog

Special: The Pale Mountains, a Ladinic Saga / De Bleke Bergen, een Ladinische Sage

Special: Part 2 - Winter Tour Eastern Canada & the state of New York January / February 2018

2018 Travel Tip 4 - The 3 WWW of Canada / De 3 WWW van Canada - Reistip 2018 Tip 4